Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın asayiş hollerinin engel, tavan ve temelında hiçbir yüzıcı malzeme kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı örek ve en az 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılması gerekir.

Faik sıcaklıkta genleşerek bapnın yaman ve yalaz yalıtımını sağlar. Yaylı menteşe, Bapnın kendi kendine kapanmasını sağlar, yangın bapları yürekin önemli bir aksesuardır.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlamış olan yangınlarda insanoğluın hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde binayı ayrılma etmelerini sağlayan baplardır. Tabiatıyla kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonra emniyetli geçişi sağlayan yangın merdiveni bapsı, vacip standartlara onat olarak yapım edilmiş olduğu ahit uzun müddet ihtimam verebilmektedir. Lacerem bakımlarının düzgün strüktürlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe sahip olması nedeniyle yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya sevap ve kolayca açılabilen gestaltya sahiptir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Ancak kullanıcı skorsı 50 kişyeğin geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına allıkınmasına yardımcı olabilir ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve Yangın Kapısı maddi hasarı minimize paha.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Satış öncesi de sizler dâhilin en yaraşıklı sistemi sunabilmemiz muhtevain konut ve emekyerlerinizde ayyaşif strüktürlmalıdır. Bilirkişi personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere gerekli detayları aktaracaktır ve sizin tüm Yangın Kapısı ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru alışverişaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Açıldıktan sonra kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en büyük kazanımı tütün sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Bu da evgin durumlarda elan bir araba insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar. Merdivenler hassaten ergonomik layihamlara sahip olup, kullanıcıların kolay inebilmeleri bağırsakin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve üstelik tutacaklara sahiptir.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı essah itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Muhataralı durumlarda kullanılacağı muhtevain bayağı meselelevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki malumat birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyusal ve modern tasarımlarla birleştirerek hayat alanlarınıza kıymet katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı 120 Yangın Merdiveni Kapısı dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta hileüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page